Dla Klanowiczów i przyszłych Klanowiczów
Jakie oglądacie seriale i filmy?
Ja uwielbiam "Chorych doktorów" i "Jak poznałem waszą matkę" ;D
A co do filmów to "Requiem for a dream" i "Upiór w operze". Ale i tak numerem jeden dla mnie jest "Sweeney Todd" Tima Burtona Uwielbiam jego filmy. O, i jeszcze filmy, w których gra Johnny Depp. Np. "Alicja w Krainie Czarów", "Sekretne okno", "Edward nożycoręki".
Ps.
Ale się rozpisałam...
Johnny Depp jest najlepszym aktorem aktualnie, co zresztą widać, bo każda jego rola jest wyjątkowa, uwielbiam piratów z Karaibów, własnie za niego. Ostatnio oglądałam film "Keith" bardzo fajny polecam.
Co do seriali nałogowo oglądam: Pamiętniki Wampirów, Czystą Krew i Doktora House, uwielbiałam Buffy i Więzy krwi Ogólnie seriale o wampirach nie wszystkie się sprawdzają, bo do dziś nie potrafię się zmusić do Moon Light, choć obejrzałam chyba ze 3 odcinki. Ostatnio zaczęłam oglądać Siostrę Jackie, ale to bardziej dlatego, że gra tam Peter Facinelli ( ten sam, który gra Carlisle, w sadze zmierzch), ale tego aktora polubiłam za inny serial, w jakim grał, mianowicie "Gliniarze bez odznak"
Nowy użytkownik
Ja też oglądam chory doktorów,serial jest zdrowo porąbany , i przez to śmieszny ,najlepsza rola sprzątacza wymiata po prostu
Nowy użytkownik
No Witam wszystkich. No ja tu nie ukryje ze nie ma to jak filmy wampirzo wilkołacze:) Seria sagi zmierzch:) mmm love...pamiętniki wampiró, true blood, krew jak czekoladam, Buffy postarch "wampirów", ogolnie to lubie filmy seri komedio romantyczno since fiction , filmy akcji.
Nowy użytkownik
Ja ostatnio oglądam 24 godziny 7 sezon a potem zabieram sie za Californication 4 sezon
O przypomnieliście mi jeszcze! Piraci z Karaibów! House! Agenci NCIS! Ale ja tego dużo oglądam
Co do zmierzchu to nie przepadam, chociaż owszem wampiry lubię ;P
Co ja to jeszcze miałam? A tak... manga! "Death's notes".
Ps. A cieć z chorych doktorów wymiata! To fakt xD
Ja od dziecka miałam manię na wampiry, nie wiedzieć w sumie czemu, a jeszcze anioł ciemności, tez o wampirach
Użytkownik
Detektyw Monk , House (ale juz mnie troche nudzi) i ciezko mi tak wymieniac
A filmy ? Bloodrayne ( ale 1 bo 2 jest kicha a 3 jeszcze nie mam ) , Krolowa Potepionych (polecam ksiazki Anny Rice
) oraz ogolnie rzecz biorac ciezko mi wymieniac
horrory , komedie itp